Hej!


Mitt namn är Juliane och jag är mamma till Stall Humlebo. I min lilla familj här har vi tre barn där två av barnen har npf utmaningar. Vardagen kan stundvis vara väldigt tuff och frustrerande, men på en resa till USA 2013 kom jag på vad vi saknade för att få lite balans. Där kom jag nämligen i kontakt med ett stall riktat till barn med funktionshinder och vilken grej! Väl hemma igen var jag fylld av inspiration men hade sedan svårt att hitta exakt det jag sökte, så vi bestämde oss för att fylla det tomrummet själva och köpte vår  Maja.


Att Maja kom till oss är nog det bästa som har hänt vår familj! Det är svårt att med ord beskriva den förvandling jag sett i mina barn varje gång de är i stallet. Jag hade läst om vilken påverkan en häst kan ha på dessa fantastiska barn, men innan jag fick uppleva detta med egna ögon var det svårt att  föreställa sig. Och det var då iden om Stall Humlebo föddes.


I min ryggsäck med erfarenheter har jag min tid som barnskötare, mitt jobb som doula, att jag har jobbat på en ridskola, min kontinuerliga kunskapspåfyllning hos  Olle Wåhlberg på ridharmoni.se och så självklart allt mina fantastiska barn har lärt mig. Att ruta in dagen och jobba med timstock, bildstöd och TAKK är för mig ett naturligt inslag i vardagen och när det kommer till hästarna så har hästarna varit ett brinnande intresse så långt jag kan minnas. I unga år hade jag både egna, var medryttare på andras  och efter en paus på några hektiska år hittade vi då  Maja.

 


Som livet alltid är i en familj med barn med särskilda behov så är vägen inte en rak vandring. Maja har tyvärr hunnit lämna oss , men vi har hittat nya helt fantastiska hästar att jobba med. Barnen har också blivit större vilket gör det enklare för mig att äntligen få göra det jag drömt om sedan 2013, att öppna Stall Humblebo .


Ha en dunderbra dag!

info@stallhumlebo.se