Stall Humlebos fyrbenta medarbetare

 

IOR

 

Han är alla barns favorit. Och dom vuxnas med. Ior har varit ponny på ridlekis och älskar att bli ompysslad. Han är gammal som gatan men kan ändå vara lite busig och han är en hejjare på att rymma. Ior är vår lilla gårdstomte och stans största kelgris!

 

SIXTEN

 

Sixten är en riktig klippa och det finns lite, om något alls, som får denna herre att tappa sitt lugn. Han är lite blyg med nya människor och upplevs därav inte som särskilt kelig, men han är absolut bäst på att ta hand om stora som små som vill hälsa på.

 

GENERALEN

 

Generalen är en lugn och omtänksam herre. Han har gått som ridskolehäst i flera år där han har lärt många att rida. Dessutom är Generalen en äkta riddarhäst som till och med har gått på Riddar SM!

Eftersom Generalen inte riktigt höll för det höga tempot i en ridskoleverksamhet har han fått gå i pension här hos oss, och det är vi så galet glada för eftersom han passar perfekt här!

Sedan har vi även Iors nya "Partner in crime" som heter Bonzo. Han är en genomsnäll liten boll som älskar uppmärksamhet. Mer om honom och en bild komer snart!

 

Och sisst men inte minst har vi även Beija. Hon är ett rart fullblod med rätt bra fart och mycket energi. Mer om henne och en bild kommer snart också.

info@stallhumlebo.se