Stall Humlebos fyrbenta medarbetareIOR


Han är alla barns favorit. Och dom vuxnas med. Ior har  varit ponny på ridlekis och älskar att bli ompysslad.  Han är gammal som gatan men kan ändå vara lite busig och han  är en hejjare på att rymma. Ior är vår lilla gårdstomte och stans största kelgris!


Ior går främst i terapiverksamheten och ibland Hästskolan. Annars är han mest glad pensionär.


  SIXTEN


Sixten är en riktig klippa och det finns lite, om något alls, som får denna herre att tappa sitt lugn. Han  är lite blyg med nya människor och upplevs därav inte som särskilt kelig, men just det gör honom absolut bäst på att ta hand om stora  som   små som också är lite blyga.


Sixten tycker om att ta hand om barn med autism så han går mest i terapiverksamhet. Men Hästskolan är också kul så där gästar han ibland.

GENERALEN


Generalen är en lugn och omtänksam herre som samtidigt är en väldigt stark och stabil häst. Han älskar att jobba med både stora som små och är gärna modig för sin människa. Generalen har tidigare gått som ridskolehäst där han lärde många att rida och han är gammal riddarhäst som har gått Riddar SM! Passande namn va?


Generalen går främst i Hästskolan.

 

BONZO


Bonzo är en genomsnäll liten boll som älskar uppmärksamhet. Han har rätt mycket bus för sig och behovet av att fippla med saker, han har också lite svårt med  uppmärksamheten och drömmer sig lätt bort.


Bonzo tycker lite extra mycket om barnen med ADHD. Tillsammans med Tulda går han även ponnyridning ibland, det är roligt tycker han!

TULDA


Verksamhetens nyaste medarbetare är vår älskade Tulda! Hon står statigt med alla hovar på jorden och är tålamodet i egen hög person. Tulda har en historia som ridskole- och ridlägerhäst innan hon kom till oss, vilket märks i samspelet med både stora och små.


I terapiverksamheten tar Tulda extra väl hand om barn med balansutmaningar och autism men hon älskar även Hästskolans elever. Tulda är också vår gårdshäst som åker ut på ponnyridning ibland.

info@stallhumlebo.se