Ett besök hos oss:
Vi vill väldigt gärna välkomna Er på vår lilla gård. Jag  föreslår  en första kontakt via vårat kontaktformulär här på sidan eller via vår Facebook sida. Där får  Ni gärna kort beskriva vad just Ert behov  i denna verksamhet är så hittar vi gemensamt vad vi kan hitta på och en tid som passar. Innan besöket:

I all kontakt med hästarna är hjälm ett måste. Om Ni har en egen hjälm är det ett plus att ta med, men det finns både lånehjälm och låneväst här. Bra skor och tåliga kläder är också att föredra då all aktivitet med hästarna äger rum utomhus.  Man blir skitig!


Under besöket:

Är besöket ett Equine Assisted Activities besök kommer vi i våran mailkontakt överens om en målbild och ramar för besöket.  Oavsett om målet är att rida, köra eller bara klappa så kommer barnet få bekanta sig med lilla Ior först. I det mötet  ser vi vuxna  vilken dagsformen är  och justerar målbilden därefter .  Besöket ska stärka!


Efter besöket:

Att vara utomhus med hästar blir man hungrig av.  Vill Ni ta med eget fika och stanna efteråt och fika på gården så funkar det alldeles utmärkt. Det finns utomhusbord med stolar  eller lite skog att ha picknick i.På gården finns också en loppis och en konstverkstad. Loppisen är alltid öppen men Verkstaden är  separat från vår lilla verksamhet och drivs av Bildterapeuten och konstnären Tina Tombrock.   Kontakta henne ifall intresset finns att kombinera/boka ett separat besök där.  http://www.backakonstkvarn.se/ Välkomna!


info@stallhumlebo.se